domingo, 5 de junio de 2011

Ressenya del llibre optatiu





ANY D' EDICIÓ: 2008
pàgines: 167
format: RÚSTICA
isbn: 978-84-96735-13-2
idioma: CATALà








Ressenya:

És un  llibre ni bo ni dolent, perquè et pots trobar una història molt avorrida que no li troben ni cap ni peus o et pots trobar una història molt bona que t’agradaria que no s’acabés.
L’avantatge d’aquest llibre és que no fa falta que estiguis pensant de què tracta, perquè com va per relats quan n’acabes un, ho deixes estar i et reenganxes una altra estona, sense tenir relació amb l’anterior relat.
Jo, personalment, recomana aquest llibre a les persones que llegeixen de molt de tant en tant, perquè es poden llegir una història i al cap d’un any una altra sense haver-se d’enrrecordar de l’altra.


Sinopsi


Són tretze contes en un. La  millor  història per mi és la llei de la selva que va d’un home que mata a la seva dona i la gent el castiga fent-la portar a la esquena. Com la porta a l'esquena els pobles del voltant saben que la matat i per això ningú el vol. Un cop va a tots els pobles del voltant el jefe que la comdemnat li treu la seva esposa de l'esquena i li diu que ara comença el se mal son.(perquè ningú el voldrà.)

L'altre història és la de entre el cel i l’infern que va d'un home que és diu Enric i parla de que es pot tenir amb una milmilionèsima de segon, desprès es fa un breu resum de la seva vida i llavors ens diu on està. Ell està dins d'una balena i és comença a fer preguntes responent-se-les ell mateix. Pensant amb la feina i amb la família.


Finalment la ultima història es la de Ja no puc més, que va d'un esquimal que està enfadat amb la seva família, perquè el seu germà s'ha casat i ell està solter. Un dia ell surt al carrer i es troba amb un os, ell pensa en ataca’l hi ho fa fent que l'os li tingui por. Però l'os s'espanta d'ell, però al veure una vella l'intenta a tacar, però l'esquimal la salva distraient-la. Però no només ha de distreure l'os de la vella sinó també d'uns nens que estan jugant. Al final l'os ataca al seu germà que estava pescant.






No hay comentarios:

Publicar un comentario