lunes, 16 de mayo de 2011

Ressenya

El caçador d’estels

Nº pàgines: 360 pàgs.
Llengua: CATALÀ
Encuadernació: Tapa toba
ISBN: 9788496767560
Nº Edició:1ª
Any de  l' edició:2008
Plaça edició: BARCELONA
Preu: 18,20

             


Ressenya

El caçador d’estels és un llibre per nens petits per avanç d’anar a dormir, perquè cadacop que el llegia m'adormia de lo dolent que era. La història no es que sigui gaire bona, perquè sembla una telenovel·la de les que fan a la tarda (on només passen desgràcies).
Un cop dit això, també he de dir què aquest llibre té una part positiva que és el caràcter dels personatges, perquè es veu clarament qui té diners no té gaires sentiments.
Tenint en compte totes les desgracies que passen al llibre,  podríem dir que aquesta és la temàtica. Personalment, és un llinre repetitiu i aborrit.


Resum del llibre


Sens dubte, el fenomen literari més espectacular dels últims anys. Més de 6 milions de llibres venuts arreu del món, traduït a 42 idiomes, més de dos anys a la llista de llibres més venuts del " New York Times". Bellíssima novel·la sobre l'amistat, la traïció i el preu de la lleialtat. 
La inoblidable i colpidora història de l'amistat entre dos nens, l' Amir i en Hassan, que creixen junts a Kabul durant els últims dies de la monarquia afganesa, un d'ells, fill d'un home ric i poderós, i l'altre, un hazara de classe inferior. Després de la invasió soviètica, l'Amir i el seu pare abandonen el país i començen una vida nova a Califòrnia. 
Però el passat sempre torna, i el pes de la traïció de vegades esdevé massa feixuc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario